Parket Renovatie

Veel mensen hebben bij het opnieuw inrichten van hun woning alle aandacht voor meubels en accessoires. Vaak zien ze daarbij echter de vloer over het hoofd. Dat is jammer, want via een vakkundige parket renovatie kunt u ook uw houten vloer heel eenvoudig een nieuwe look geven. Een herstelbeurt van uw vloer hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten en is dus een aantrekkelijke manier om een nieuw leven te geven aan uw bestaande parket. De parket renovatie begint altijd met het schuren van uw vloer, waarna het parket met een aantal verschillende middelen afgewerkt kan worden.

Parket Renovatie

Parketvloer Oliën voor een natuurlijke look

U kunt kiezen voor een parket renovatie met lak of hardwax, maar ook kunt u uw vloer heel mooi opnieuw laten oliën. Naast een goede bescherming van het hout tegen verkleuringen, schade en vervuiling zorgt de olie er ook voor dat uw parket goed bestand is tegen de invloed van vloerverwarming op het hout. Beschikt u thuis over een parketvloer en vloerverwarming? Kies dan voor parketvloer oliën met een kleur naar keuze. Zelfs bij veelvuldige wisselingen in de temperatuur van het hout, zal het niet breken, scheuren of anderszins beschadigen.

Parketvloer Lakken: onderhoudsarm en optimale bescherming

Heeft u behoefte aan een onderhoudsarme parketvloer, die toch ontzettend goed en langdurig beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf? Wellicht is een parket renovatie middels parketvloer lakken van de vloer dan iets voor u. Nadat we uw houten vloeren hebben geschuurd, lakken we ze af met een glanzende of gematteerde lakvariant zoals Skylt lak in uw favoriete tint. We voegen meerdere laklagen aan het parket toe, zodat het middel optimaal kan hechten en zijn werk nog beter kan doen. Natuurlijk staan we altijd klaar om u nader te informeren.

Vakkundige Parket Renovatie in Den Haag en omstreken

Voor een parket renovatie van de hoogste kwaliteit kunt u de klus het beste overlaten aan team van Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek! Wij beschikken over vele jaren ervaring met parket renovaties op alle bekende manieren. Met onze professionele apparatuur, die perfect op uw vloeroppervlak afgestemd wordt, kunnen we uw parket schuren en vervolgens netjes polijsten. Hierna behandelen we uw houten vloer met een beschermer als lak, hardwax of olie. Dit kan in zowel glanzende als matte varianten die in vele kleuren beschikbaar zijn.

Parket Renovatie in Den Haag

Parket Renovatie en opnieuw behandelen

Het is erg belangrijk dat er geen enkele stap wordt overgeslagen bij het uitvoeren van uw parket renovatie in Den Haag. Daarom werken we uitsluitend met ervaren en gepassioneerde parketteurs. Dit houdt in dat al onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding en enorm veel verstand van zaken. U kunt uw houten vloer met slijtage, krassen, verkleuringen en deuken met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw parket er als nieuw uit komt te zien en garanderen u dat hij dankzij onze behandeling nog langer mee zal gaan.

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17

info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17
info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

ONS WERKGEBIED

Parket Schuren Den Haag
Parket Schuren Voorburg
Parket Schuren Bloemendaal
Parket Schuren Zandvoort
Parket Schuren Delft 

30 JAAR ERVARING

Call Now Button