Parketvloer Oliën

U wilt een mooie houten vloer als nieuw, zonder torenhoge kosten? Kies dan voor een vloer renovatie middels parketvloer oliën. Team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek adviseert u graag over de mogelijkheden hiervoor. Onze gepassioneerd en door onszelf opgeleide medewerkers hebben enorm veel ervaring met zowel parket onderhoud als complete houten vloer renovaties. Bij beide varianten is het mogelijk om via parketvloer oliën de vloer prachtig en op kracht te houden. Uw houten vloer ziet er dus schitterend uit en is optimaal tegen beschadiging en vervuiling bestand.

Parketvloer Oliën

30 Jaar ervaring in het vakkundig oliën van parketvloeren

Team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek zit inmiddels meer dan 30 jaar in de branche en is hiermee verworden tot een absolute specialist. We leveren vakmanschap pur sang, wat de meest fraaie resultaten oplevert. Kijkt u maar eens rond op onze website, waar wij u vol trots een greep uit ons eerdere werk tonen. Natuurlijk gebruiken we uitsluitend de beste middelen, zoals topkwaliteit olie die zorgt voor een jarenlange bescherming van uw vloer tegen vochtschade, verkleuring en slijtage. Een ander speerpunt is het stofarm schuren, dat we inmiddels alweer diverse jaren uitvoeren. Via deze methode kunnen we sneller, effectiever en vooral ook veel schoner werken dan voorheen.

Parketvloer Oliën

Waarom kiezen voor Parketvloer Oliën

Er zijn natuurlijk tal van redenen om over te gaan tot de parketvloer oliën in uw woning. Zo is er allereerst het visuele aspect. Dankzij onze professionele behandeling ziet uw vloer er weer helemaal als nieuw uit, lekker fris en mooi gematteerd. Daarnaast beschikt hij voortaan over een sublieme bescherming tegen allerlei nare zaken, zoals vloeistoffen, vuil, hakschoenen en zware meubelstukken die uw houten vloer willen aantasten.

Periodiek Onderhoud voor een geoliede vloer

Zelfs de mooiste geheel herstelde houten vloer via parketvloer oliën kan niet zonder de nodige verzorging en aandacht. Daarom is het goed om de vloer na de parket renovatie zo veel mogelijk vrij te houden van stof en ander vuil. Ga indien mogelijk elke dag even met een zachte bezem of de stofzuiger op parketstand over de vloer, om los vuil te verwijderen. Een vlek op de vloer? Dat is geen probleem, als u hem tenminste zo gauw mogelijk weghaalt. Hardnekkig vuil poetst u keurig weg met behulp van een intensiefreiniger en vlekken verwijdermiddel.

Hoogwaardige parketolie voor een optimaal resultaat

We kunnen uw parketvloer oliën met diverse prachtige kleuren. Het is dus maar net waar uw persoonlijke voorkeur naar uitgaat. We komen graag langs om de kleurstalen te laten zien en kunnen dan direct een advies op maat geven. Tevens is dit het uitgelezen moment om een vrijblijvende en kosteloze inspectie van uw vloer te laten uitvoeren. Dankzij een behandeling van parketvloer oliën na het parket schuren of reinigen van uw vloer, zal hij niet snel meer beschadigen of vervuilen. Ook helpt een olielaag in de juiste dikte om uw houten vloer boven vloerverwarming te beschermen tegen kromtrekken of scheuren.

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17

info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17
info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

ONS WERKGEBIED

Parket Schuren Den Haag
Parket Schuren Voorburg
Parket Schuren Bloemendaal
Parket Schuren Zandvoort
Parket Schuren Delft 

30 JAAR ERVARING

Call Now Button