Parketvloer Lakken

Nu we in toenemende mate zijn aangewezen op het leven binnen de vertrouwde muren van onze eigen woning, valt het ons steeds meer op hoe het interieur eraan toe is. Een nieuw meubeltje of een andere kleur op de muur maakt veel verschil, maar denkt u ook aan uw parket? Zeker als uw vloer al wat langer ligt, is de kans groot dat hij vervuild is geraakt of zelfs wat begint te slijten. Via de methode parketvloer lakken kunt u aanwezige oneffenheden heel eenvoudig laten verwijderen. Ons team doet dit door eerst uw vloer te schuren en daarna parketvloer lakken toe te passen. Dit rekent af met oude verwering en geeft uw parket een heerlijk frisse uitstraling.

Parketvloer Lakken

Waarom kiezen voor Parketvloer Lakken

De parketvloer lakken is een uitstekende keuze om te zorgen voor een uitstraling als nieuw op uw bestaande houten vloer. Na het parket schuren kunnen wij uw vloer lakken met vrijwel met iedere laksoort die u maar wenst. Hierdoor creëren we parket dat heel mooi past bij de rest van uw inrichting. Nadat uw vloer gelakt is, is hij heel goed bestand tegen externe invloeden en ook laat hij zich eenvoudig reinigen. Natuurlijk dient u hiervoor wel de geschikte middelen te gebruiken. Volg gewoon onze tips op en u zult ervaren dat het onderhoud na uw parketvloer lakken ontzettend meevalt!

Parketvloer Lakken

30 Jaar ervaring in het vakkundig lakken van houten vloeren

Team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek beschikt over ruim 30 jaar ervaring in het lakken van parketvloeren en staat klaar om ook uw houten vloer aan te pakken. Uw parket oogt zo weer als nieuw en gaat een heel stuk langer mee. Maak nu direct een afspraak voor een vakkundige parket renovatie!

Periodiek onderhoud voor een gelakte vloer

Geregeld onderhoud is onmisbaar voor het behoud van uw vloer. U doet er goed aan om het losse stof en vuil een aantal keer per week te verwijderen. Hiervoor kunt u uw stofzuiger in de parketstand gebruiken, maar ook een zachte bezem voldoet prima. Voor het grondig reinigen na uw parketvloer lakken heeft u een passende parketreiniger nodig. Zo voorkomt u dat de prachtige laklaag aangetast wordt en de vloer minder goed beschermd wordt. Gebruik na het schoonmaken van de vloer bij voorkeur wat polymeer. Hiermee wordt het parket extra gevoed. Even nadweilen geeft het fraaiste resultaat.

Hoogwaardige parketlak voor onderhoudsarme parketvloer

Bij parketvloer lakken in uw woning of bedrijf gaan we voor de allerhoogste kwaliteit. Dit wordt dan ook weerspiegeld in de producten die we gebruiken bij onze parket renovaties. Alleen de beste en meest hoogwaardige laksoorten zoals Skylt lak zijn goed genoeg voor het herstellen en verfraaien van uw houten vloer. Dankzij deze topmiddelen heeft u vrijwel geen omkijken naar uw parket. Wilt u ook uw parketvloer lakken op onze professionele wijze? Neem dan zeker even contact met ons op! Team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek staat klaar om uw vieze of beschadigde parketvloer te transformeren tot een fabuleus exemplaar!

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17

info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17
info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

ONS WERKGEBIED

Parket Schuren Den Haag
Parket Schuren Voorburg
Parket Schuren Bloemendaal
Parket Schuren Zandvoort
Parket Schuren Delft 

30 JAAR ERVARING

Call Now Button