Parketvloer Hardwaxen

U wilt een houten vloer met een andere uitstraling, zonder uw huidige parket uit te breken? Kies dan voor een oplossing als parketvloer hardwaxen door Team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek! Wij kunnen uw vervuilde houten vloer heel mooi reinigen of zelfs beschadigd parket volledig hernieuwen. Daarna brengen we hardwax olie in de door u gewenste kleur aan, waardoor uw vloer weer oogt als nieuw. Uw parketvloer hardwaxen versterkt bovendien de kwaliteit van uw vloer, omdat het middel zorgt voor een langdurige bescherming tegen onder meer verkleuring, slijtage en vervuiling.

Parketvloer Hardwaxen

30 Jaar ervaring in het behandelen van vloeren met Hardwax Olie

Maak kennis met team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek: Dé specialist op het gebied van houten vloeren onderhoud en parket renovaties. Wij gaan graag aan de slag met de parketvloer hardwaxen in uw woning. Naast onze machines en middelen van hoge kwaliteit nemen we tevens een lading kennis en een flinke berg aan ervaring mee. Dit alles zetten we in voor een vloer renovatie waarmee u meer dan tevreden zult zijn. Ervaar het gevoel van een geheel nieuwe parketvloer voor een fractie van de prijs.

Parketvloer Hardwaxen

Hardwax olie biedt Perfecte Bescherming

Met een goede laag hardwax olie is uw houten vloer nog beter beschermd tegen schadelijke invloeden van onder andere uv-straling, vloeistoffen en simpelweg allerlei viezigheid die uw parket willen aantasten. Verder voorkomt het parketvloer hardwaxen dat zware meubels en hakschoenen lelijke deuken in het hout kunnen maken. Uw vloer blijft zo veel langer mooi en in de juiste conditie. Dit wilt u toch ook voor uw parket? Maak daarom snel een afspraak en laat uw vloer prachtig renoveren door middel van parket schuren door ons team van specialisten werkzaam in Den Haag!

Waarom kiezen voor Hardwax Olie

Slijtage en het bijbehorende versneld ouder worden van uw houten vloer kan middels parketvloer hardwaxen heel eenvoudig en ontzettend doeltreffend worden tegengegaan. Daarnaast geeft deze behandeling uw parket een fraaie nieuwe look, die u zeker zal aanspreken. Als u niet beter zou weten, zou u denken dat we een nieuwe parketvloer gelegd hebben! Tevens kunt u middels het opnieuw hardwaxen van uw vloer het benodigde onderhoud drastisch omlaag brengen. Een opgeknapte houten vloer vraagt nauwelijks aandacht en geeft uw woning een mooiere aanblik dan ooit tevoren.

Periodiek Onderhoud voor een Hardwax parketvloer

Na uw parketvloer hardwaxen in Den Haag hoeft u veel minder te doen aan het onderhoud van uw mooie houten vloer. Een paar keer stofvrij maken gedurende de week is doorgaans meer dan voldoende. Mocht er een keer een wat diepere reiniging nodig zijn, dan kunt u dit heel gemakkelijk doen met behulp van Wisch Fix. Dit product zorgt voor zowel reiniging als onderhoud aan uw houten vloer. Eventueel kunt u ook nog een beetje onderhoudsolie toevoegen, voor een nog beter beschermende laag. Vanzelfsprekend kunt u het onderhoud aan uw houten vloer ook overlaten aan ons gespecialiseerde team!

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17

info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17
info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

ONS WERKGEBIED

Parket Schuren Den Haag
Parket Schuren Voorburg
Parket Schuren Bloemendaal
Parket Schuren Zandvoort
Parket Schuren Delft 

30 JAAR ERVARING

Call Now Button