Parket Schuren

Parket Schuren is een ambacht wat al jarenlang vakkundig word uitgevoerd door getrainde parketteurs. In plaats van een parketschuurmachine te huren kunt u er heel eenvoudig voor kiezen om uw parketvloer te laten schuren en behandelen door een specialist zoals team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek. We beginnen met een inspectie van uw vloer en kunnen u hierna optimaal adviseren. Vervolgens gaan we aan de slag met de daadwerkelijke houten vloer renovatie in uw woning. U zult zien hoe snel en prachtig uw vloer hiervan opknapt en kunt weer vele jaren genieten van het resultaat van ons werk!

Parket Schuren

Parket Schuren en behandelen met Olie

Na het parket schuren in uw flat, villa of rijtjeswoning is het zaak om het behaalde resultaat te behouden. Dit kunnen we onder meer doen door het toevoegen van een beschermende laag olie. Een dergelijke toplaag op het parket beschermt uw vloer vele jaren tegen invloeden van vloerverwarming beschadigingen en verkleuringen. Om de olielaag perfect af te stemmen op de rest van uw interieur, kunt u bij ons kiezen uit diverse prachtige kleuren olie. Door te kiezen voor: parketvloer oliën komt uw houten vloer er mooi en naturel uit te zien.

Parket Schuren en behandelen met Lak

Een andere mogelijkheid voor het behandelen is uw parketvloer lakken. Hierbij wordt uw houten vloer op de gangbare, stofarme wijze volledig geschuurd en daarna afgewerkt met een 3 laags laksysteem. Dit kan glanzend, maar ook mat en zelfs ultra mat. Ook is vloerlak beschikbaar in ontzettend veel kleuren (zowel lichte als donkere), zodat er altijd genoeg te kiezen is. Uw houten vloer wordt zo weer in topconditie gebracht en is via de laklagen goed en langdurig tegen vervuiling en beschadiging beschermd.

Parketvloer Hardwaxen

Als u op zoek bent naar een parketvloer behandeling waarbij de krachten van olie en lak gebundeld worden, is hardwax olie wellicht iets voor u. Dit is een ander type beschermmiddel dat eveneens zorgt voor een perfecte bescherming van het hout tegen barsten, vuil, schade en slijtage. Zoals u van ons gewend bent, is ook dit middel leverbaar in allerlei mooie kleuren. Het behandelen van uw vloer na het schuren is dus vooral een kwestie van smaak, want elk van de methodes zorgt voor een langdurige bescherming van uw houten vloer.

Parket Schuren in Den Haag en omstreken

Onze medewerkers vormen een perfect team dat zijn vele krachten bundelt voor de mooiste parketvloer renovaties in o.a. de gehele regio Den Haag. Stuk voor stuk zijn ze ervaren en gepassioneerd parketteurs die hun sporen in houten vloer herstel verdiend hebben. We kunnen uw parket schuren in uw appartement of woonhuis in het hartje van de Hofstad, maar ook voor parket renovaties in de regio (zoals in Wassenaar of Scheveningen) zijn we de ideale keuze. Natuurlijk mag u te allen tijde rekenen op het mooiste vakmanschap en de inzet van de meest hoogwaardige middelen.

parket schuren in Den Haag

Parket Renovatie met garantie op geleverd werk en producten

Bij al onze parket renovaties ontvangt u van ons diverse garanties, zoals een garantie van meerdere jaren op het geleverde werk en op de producten die we bij het vloerherstel hebben gebruikt. Andere garanties zijn onder meer ons vakwerk, topadvies en de beste kwaliteit van zowel materialen als beschermmiddelen. Zo werken we bijvoorbeeld met stofvrij schuren voor een schoner en vooral nog mooier resultaat.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie?

Om te achterhalen waar uw houten vloer precies behoefte aan heeft, is het raadzaam om uw vloer te laten inspecteren. Bij ons is dit geheel kosteloos en vrijblijvend. Het stelt u in staat om een goede keuze te maken omtrent de uit te voeren parket renovatie. Uiteraard voorzien we u hierbij van een goed advies dat volledig wordt afgestemd op uw houten vloer. Voor nog meer keuzegemak nemen we gelijk een stel kleurstalen en de kleurenwaaiers mee. Maak dus snel een afspraak met team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

We begrijpen het natuurlijk volkomen als u nog niet gelijk overgaat tot het inplannen van parket schuren bij u thuis. Bel of mail ons gerust voor meer informatie over de verschillende opties voor het opknappen van uw houten vloer. Samen komen we beslist tot de perfecte keuze voor uw parket herstel. Laat dus zeker even van u horen en vergeet hierbij niet om uw persoonlijke wensen door te geven. Vanuit de liefde voor het vak leveren we u 100% maatwerk en dat met de beste materialen en middelen en tegen de beste prijs! Neem direct contact op met team Parket Schuren Den Haag van MP Schuurtechniek en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17

info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

CONTACTGEGEVENS

MP Schuurtechniek®
070 - 221 2899
06 – 54 34 05 17
info@mpschuurtechniek.nl
BTW nummer: NL176494790B03
KvK nummer: 85484687

ONS WERKGEBIED

Parket Schuren Den Haag
Parket Schuren Voorburg
Parket Schuren Bloemendaal
Parket Schuren Zandvoort
Parket Schuren Delft 

30 JAAR ERVARING

Call Now Button